Selecteer een pagina

Carnaval, het lijkt ons dit jaar te gaan ontglippen in de vorm hoe het eigenlijk zou moeten zijn. Bij het zien van bijgevoegde beelden gaan de haren overeind en beseffen we maar al te goed dat het carnaval hoe we het zo graag vieren er helaas niet zal zijn dit jaar.

Het wordt anders, het wordt een jaar zonder “Begaaien met de Rauwdauwers bij Heel Den Haaykaant Lacht, speculeren en mauwen over elkaars wagen, niet met 30 man in een cirkel dansen op Shannon Song, geen carnavalsochtenden met het zaagsel van de dag ervoor nog aan de broekspijpen en geen hartslag 180 bij de prijsuitreiking”.

Het wordt anders,

Maar genoeg stilgestaan bij hetgeen wat er komend jaar niet zal zijn, want op Den Haaykaant gaan we vooruit. Wat niet kan, laten we varen en we gaan opzoek naar hetgeen wat wel kan.

De Taptrappers en de SRK bewezen dit afgelopen zaterdag op een ongekende manier. Zij wisten Den Haaykaant en omringende dorpen aan de buis te kluisteren, met een 1,5 uur durende show. Woonkamers waren even het nieuwe carnavalsdomicilie en daar zagen wij en vele met ons Bas van Oort uitgeroepen worden tot nieuwe prins van de Haaykaant. Als Prins Odert oit de Schaans met de Raad van Jan Klaosses zwaait hij de scepter over Den Haaykaant in een jaar waar het misschien wel juist zo belangrijk is!

Dat is Den Haaykaant!

En daar gaan wij als C.V. Oké zijnde graag in mee. Wij zullen dan ook ons thema “Lets Get Ready To Rumble” een jaar in de ijskast zetten en ons focussen op iets nieuws. Wat dit precies is, dat gaan we over 3 weken aan jullie bekend maken!

Maar bij het zien van bijgevoegde beelden hopen we als het even kan toch weer snel op die tijden van toen.

Samen op Den Haaykaant,

Want zo als Sophie van Strien ooit vertelde en Wim de Groot ooit zong:

Waar kenne de meese, lachen,brulle,feeste, waar is er altijd plezier. Waar zén lange nachten, hoefde niet te wachten, oep een lekker glaske bier. Waar hoefde nie naar buite, nooit gehoord van sluite, durgaan tot een uur of vier, waar lopen de groepen haand in haand te roepen, dé kan toch alleen maar hier.

Dit gaat ooit weer gebeuren…..
C.V. Oké